Sportsophold i Skagen

Vælger i Skagen Sportscenter som jeres værter ved et sportsophold i Skagen, kan i se frem til både nærvær og personlighed. Centret er nemlig drevet af Skawbo-ægteparret Jan og Anette Jensen, og de står altid klar til at hjælpe, og deler gerne ud af deres små hemmelighedder om byen, og dens mange knap så kendte skatte. 

Udover et sportsophold præget af nærvær og personlighed, er Skagen Sportscenter også særligt velegnet til grupper, der ønsker at have et sted for dem selv.

Skagen Sportscenter er særligt velegnet til sports- og træningsophold, da vi med vores 2 haller og centrale placering har mange mulighedder for, at imødekomme netop jeres ønsker.

Vi har bl.a. 7 fodboldbaner, 4 tennisbaner, Styrkecenter og svømmehal indenfor gåafstand.

Ydermere har vi en række samarbejdspartnere, som kan tilføre dit ophold lidt ud over det sædvanlige:

Ønsker I en pakkeløsning på jeres ophold, har hallinspektør Jan R. Jensen flere års erfaring i eventbranchen, og hjælper gerne med arrangeringen af jeres ophold.

Vi er selfølgelig altid behjælpelige under hele jeres ophold, hvad enten det gælder generelle spørgsmål, udlån af div. sportsremedier, leje af cykler el.lign.

Hvordan I ønsker at sammensætte jeres ophold er helt op til jer, men vi i Skagen Sportscenter står altid parate til, at svare på  eventuelle spørgsmål.

Ring til Jan R. Jensen, på tlf. 28 43 18 51.  

Helt enkelt, ring og vi vil være behjælpelig med at lave den perfekte pakke til netop Jeres ophold her i Skagen.

Tag evt. et kig i vores underpunkter i menuen til venstre, og se hvad vi kan tilbyde dig og din gruppe.