Skagen Sportscenter

Page
Menu
News
Du er her:   Hjem > Lejrskole i Skagen

Lejrskole i Skagen

Vælger i Skagen Sportscenter som jeres værter ved en lejrtur til Skagen, kan i se frem til både nærvær og personlighed. Centret er nemlig drevet af Skawbo-ægteparret Jan og Anette Jensen, og de står altid klar til at hjælpe, og deler gerne ud af deres små hemmelighedder om byen, og dens mange knap så kendte skatte.
 
Udover et lejrskoleophold præget af nærvær og personlighed, er Skagen Sportscenter også særligt velegnet til lejrskoler, der ønsker at have et sted for dem selv.
 
Vi er behjælpelige under hele jeres ophold, hvad enten det gælder generelle spørgsmål, arrangerring af virksomhedsbesøg, leje af cykler el.lign.
 
Ydermere er vi er bekendte med, at vejrguderne ikke altid er med os og vores lejerskoler, derfor tilbyder vi fri adgang til vores haller. Det betyder at I er garanteret aktiviteter, også på de tidspunkter hvor vejret ikke indbyder til en tur på Grenen. 
 
I Vores haller er der mulighed for at spille badminton, mini-tennis, basketball, bordtennis, indendørs hockey, fodbold m.m.
 
Der er ingen tvivl om at Skagen Sportscenter er et godt valg, når det kommer til lejrskoler i Skagen. Så tag et kig i menuen til venstre, og se hvad vi kan tilbyde dig og din skole rejse - her finder du bl.a. beskrivelse af værelser, bespisning og andre faciliteter.
 
 
Skulle der være spørgsmål eller andet, 
så kontakt Jan R. Jensen på tlf. 28 43 18 51.
 
Lejrskole i Skagen   Skole rejse med oplevelser i Skagen
 
Skagen lejrskole ophold
 
Links til spændende oplevelser for lejrskoler i Skagen.

Page
Menu
News

Følg os på Facebook og del din historie med os


Aktuelle nyheder:

Du finder nyheder i Aktivitetskalenderen i menuen til venstre

Vi samarbejder med

LOOP Skagen


Find vej til os

Vi har indsat et kort, som viser, hvordan du finder vej til os.
Læs mere her...


Leje af hallerne

Du kan leje hallerne til mange forskellige arrangementer.
Læs mere her...


I Sportskantinen

- kan du hygge dig med god mad og drikke, før og efter træning.
Læs mere her...

Page
Menu
News

Login